Igor Chugonov

CEO at Credits.com

Ondernemer bij FINTECH-startups, projecten in het bankwezen, blockchain en cryptocurrency Igor is een zeer gemotiveerde senior manager met een bewezen staat van dienst bij het leveren van waardegedreven, door bedrijfsstrategieën geleide technologieprojecten, vooral in de financiële sector.

Boudewijn Rooseboom

CEO at Cyber Capital

Na het behalen van zijn masterdiploma in Economie aan de Universiteit van Amsterdam in 2003, begon Boudewijn aan een reis van 43 maanden naar Alaska van 11 maanden naar Tierra del Fuego, het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika. Vervolgens verhuisde hij naar Brazilië, waar hij ervaring opdeed met Nederlandse investeringen in sociale woningbouwprojecten, een beroep waarin hij zorgde voor structuur, belastingheffing en wetgeving voor zowel Brazilië als Nederland. Met deze kennis begon hij een paar jaar geleden Bitcoin en blockchain te bekijken.

Didi Taihuttu

Bitcoin Family

Didi Taihuttu verkocht al zijn bezittingen om te investeren in bitcoin.
Nu woont hij met zijn gezin op een camping, wachtend op de ultieme cryptoboom.
Hij is blij met het besluit van de familie om minimalistisch te gaan, en hij is overspoeld met persverzoeken, uitnodigingen om te bezoeken en berichten van fans over de hele wereld.

Arjan Eikelenboom

CEO at XWISE

Producent van Cryptocurrency & Blockchain Technology-evenementen in heel Europa. Arjan Eikelenboom: hij is de oprichter en CEO van het Nederlandse Finance Educational Platform 'XWISE'. Arjan heeft meer dan 10 jaar ervaring in private banking, asset & wealth management en investeringen in disruptieve technologieën

Bart Brands

CSIP Advisor

Bart Brands is een praktijkgerichte manager met een brede internationale en functionele ervaring. Mensen die Bart goed kennen, beschrijven hem als een charismatische leider met empathie en uitstekende communicatie- en overtuigingsvaardigheden. Hij kan mensen inspireren en motiveren om de prestaties te maximaliseren en ambitieuze bedrijfsdoelen te realiseren, in 1-op-1 situaties, teams en grotere groepen en in alle functionele zakelijke gebieden.

Justin Bons

Financial Strategist at Cyber Capital

Justin is een strateeg met een digitale valuta-investering en medeoprichter van Cyber Capital, een fonds voor cryptocurrency-beleggingen in Nederland.
Naast de rol van Justin bij Cyber Capital is hij een mijnwerker en handelaar. Na enkele vroege successen met cryptocurrency-investeringen, besloot hij zich fulltime aan het veld te wijden. Hij richt zich momenteel op ``fundamentele analyse`` van cryptocurrencies, waarbij hij de factoren analyseert die hij als bijzonder belangrijk voor investeringen beschouwt: speltheorie, tokenverdeling, governance en mate van innovatie.
Trading Seminars

Author Trading Seminars

More posts by Trading Seminars