Bitcoin: gekkenhuis, bubbel en waanzin?

Een gekkenhuis! Over de hele wereld wordt druk geschreven en gefilosofeerd over Bitcoin die intussen door is geschoten naar een duizelingwekkende hoogte van bijna €11.000. En het ziet er niet naar uit dat het hier niet zal stoppen. Wat denkt u? Bubbel? Waanzin? Of misschien zien anderen wat u niet ziet? We zullen het op termijn, of wellicht spoedig, weten.

Nieuwe blockchains nemen het roer van BTC over

Vorige week was ik te gast op een aantal verschillende blockchain conferenties in Europa waar ik met veel mensen uit de blockchain wereld heb kunnen schakelen. Natuurlijk werd Bitcoin in bijna elk gesprek wel even aangehaald maar was het absoluut niet het gesprek van de dag. Nee, de internationale community is allang een aantal belangrijke en innovatieve stappen verder en ziet andere kansen. Betere kansen.

Bitcoin wordt door sommigen op de conferenties zelfs al vergeleken met een analoge telefoon, die met draaischijf. Nieuwe meer geavanceerde public ledgers komen namelijk op de markt met de potentie om Bitcoin, maar ook Ethereum voorbij te streven. Hoe? Door geavanceerde technieken in het blockchain toe te passen waardoor onder meer supersonische verwerkingssnelheden worden bereikt, tegen extreem lage kosten.

Topsnelheden, massa volumes en ongekend lage transactiekosten die schaamteloos de vloer aanvegen met Bitcoin en Ethereum.

Bitcoin zou weleens de BlackBerry van dit moment kunnen zijn. Waar is BlackBerry nu?

Als u meer wilt weten van de ontwikkelingen op het gebied van blockchain en hoe onderliggende cryptocurrencies een – anders dan Bitcoin – werkelijke fundering voor waardestijging meekrijgen, dan wil ik van harte uitnodigen om donderdag 14 december naar het Atrium Business Centre in Amsterdam te komen.

14 december – Ochtend:

We starten de dag om 10:00 in de ochtend met een introductie presentatie van CREDITS. Vooral serieuze investeerders, professioneel en particulier, kunnen hier garen bij spinnen want CREDITS zit nog in haar pre-ICO met de daarbij behorende bonussen. Een absolute aanrader!

 

14 december – Middag:

Van 13:00 tot 17:00 wordt de Workshop Daytraden gehouden. Deze workshop is ideaal voor mensen die graag willen leren traden met cryptocurrencies, of met conventionele valuta. Michel Swalef neemt u deze middag mee op reis door alle gevarenzones en vele kansen op rendementen. Daarbij zal hij verschillende strategieën bespreken en uitleggen hoe je zelf haarscherpe en bruikbare analyses kunt maken. De workshop leert u als het ware hoe u op verantwoorde wijze zelf online kunt gaan beleggen.

Tip: Als u hier een online trading account aanmaakt is de workshop gratis!

14 december – Avond:

Blockchain van A tot Z. Zo zou ik dit populaire Crypto & Blockchain Seminar het beste kunnen omschrijven. We hebben alle feedback van ons laatste seminar ter harte genomen en het programma weer super interessant gemaakt. Bart Brands neemt het grootste deel van de presentatie weer voor zijn rekening. Hij legt onder meer uit wat blockchain nu precies is en wat cryptocurrencies zijn. In Jip en Janneke taal zodat ook nieuwkomers het kunnen bevatten. Bart legt ook uit hoe u crypto’s kunt kopen, bewaren en mee betalen.

Dat het programma van het seminar goed aanslaat blijkt wel uit het feit dat gasten van eerdere seminars met veel plezier terugkomen. Sommigen zelfs voor de 3e keer. Ook met dit seminar van 14 december, dat om 19:30 van start gaat, zullen wij ons uiterste best doen om u een mooie en leerzame avond te bezorgen.

Extra voordeel tickets

Tickets voor de Workshop Daytraden en Het Crypto & Blockchain Seminar zijn hier te koop. U kunt per onderdeel een ticket bestellen. U kunt ook een combi-ticket voor allebei de events bestellen en zo enkele tientjes besparen.

De introductie presentatie van CREDITS om 10:00 is gratis. Wel graag even aanmelden.

 

Cheers,

Arjan Eikelenboom

Trading Seminars

Author Trading Seminars

More posts by Trading Seminars