Leren Beleggen In De Trein

Wil jij ook leren beleggen als een pro, in je eigen tijd? Als je wilt heb je straks ongelimiteerd toegang tot tailormade online micro-beleggingscursussen. Per onderdeel ben je niet langer dan 15 minuten bezig.

Deze moderne manier van kennis overdragen past in het huidig klimaat van weinig tijd maar toch willen/moeten leren.

 

Klare taal in hapklare brokken

Voordat wij voor onze seminars een strak en leerzaam programma in elkaar gezet hebben zijn we doorgaans zomaar een paar weken verder. Dat komt omdat de kennis en ervaring die wij willen overdragen veelal complex is. Een ongetraind persoon zou bij het delen van dergelijke informatie al snel verzanden in een waterval van vakjargon en ‘lastige haarspeldbochten’.

Wij elimineren juist zoveel mogelijk eventuele vaktermen en creëren een verhaallijn in Jip en Janneke taal. Lekker transparant zodat iedereen het moeiteloos kan begrijpen.

Het kost ons wat tijd maar dan krijg je als bezoeker ook wat. En omdat onze bezoekers dit zo waarderen breiden we deze aanpak verder uit!.

Leuke en leerzame video’s voor beginners en gevorderden

Ondanks de aandacht die wij aan de seminars besteden merkten wij dat er iets ontbrak; een laagdrempelige opvolging met handvatten.

Na afloop van de seminars is het altijd een drukte van jewelste en wordt er flink genetwerkt. Mooi. Echter, daarna valt er min of meer een stilte. En dat is natuurlijk zonde. Zit je net lekker in de leer-modus, kan je niet doorpakken! Heel vervelend.

Op dit moment zijn we bezig om in het verlengde van de site Trading Seminars, en in het verlengde, of ter voorbereiding op de verschillende seminars, een dynamische leeromgeving te bouwen. In het kort komt het er op neer dat je tailormade lespakketten aangeboden krijgt in de vorm van microcursussen.

Wees niet ongerust, we maken geen langdradige lappen tekst maar verpakken hapklare brokken kennis in strakke video’s en E-documenten. We pakken het daarbij serieus aan. Zo kunnen beginnende online beleggers in bijvoorbeeld crypto’s stap voor stap de informatie tot hun nemen die op dat moment belangrijk voor hen is.

Voor de wat meer ervaren beleggers hebben we exclusieve micro-pakketten samengesteld. Je kan bij wijze van spreken onderweg in de trein naar je werk een les volgen. Snel en efficiënt. En daar heb je wat aan. Je krijgt je eigen gepersonaliseerde dashboard met daarin de door jou gekozen pakketten. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van updates en andere relevante informatie.

Meld je nu alvast aan. Zodra het platform live gaat krijg je dat als eerste te horen.

Je behoort dan tot de pioniers en dit belonen wij met een exclusieve 10% kortingscode die je kunt inwisselen voor een van onze seminars.

Cheers,

Arjan Eikelenboom

Author Trading Seminars

 

MORE POSTS BY TRADING SEMINARS

Laat een reactie achter

Iedereen wordt slimmer met onze exclusieve trading seminars. Zowel de beginner als de meer doorgewinterde traders. Wij houden ook trading seminars op locatie. Wij jij ook een trading seminar organiseren? Neem dan contact met ons op.