Gulden Wallet Op Je Mobiel

Drie jaar geleden is de Gulden opnieuw ter wereld gekomen. Aan de wieg van deze digitale variant van de oer-Hollandse piek (NLG) staat de 33-jarige Rijk Plasman. De Gulden voelt zich thuis in de speciale Gulden wallet.

Het is de ambitie van Rijk dat de Gulden straks in handen komt van alle Europeanen, een digi-munt die je op zowel veel fysieke plaatsen als online kunt gebruiken voor het aankopen van goederen of diensten. Daar willen wij Rijk natuurlijk graag een handje bij helpen.

Dat doen we door af en toe gewoon wat Guldens weg te geven. En door er met regelmaat over te schrijven. Bijvoorbeeld als er ontwikkelingen zijn die het onderliggend blockchain nog waardevoller maken.

Zo bewaar je jouw Guldens in Gulden Wallet

Mocht je binnenkort een van de gelukkigen zijn die Guldens van ons cadeau krijgt dan is het wel zo handig dat je die ergens kan opslaan. Daarvoor is de speciale NLG-wallet of Gulden Wallet uitermate geschikt. Je kunt de Gulden wallet eenvoudig downloaden op je mobiel of tablet. Zo heb je jouw Guldens altijd bij je.

Je kunt de Gulden gebruiken voor betalingen bij alle bedrijven die Gulden of Bitcoin accepteren. Je kunt met je NLG-app zelfs geld overmaken naar IBAN-rekeningen!

Ga naar de site van Gulden

Download de app voor iPhone, Android, Mac of Linux. Het wijst zich allemaal vanzelf en is binnen 2 minuten geregeld. Na het downloaden ontvang je vanzelf jouw persoonlijke key die uit 34 tekens bestaat. Noteer die key en bewaar het goed. Noteer ook de recovery phrase. Dat is een soort back-up wachtwoord.

Overmaken Guldens snel en makkelijk

Vergeet niet dat jij de enige bent die weet wat de codes zijn. Kwijt raken houdt in dat je ook je Guldens kwijt bent. Wees dus heel zuinig op je key en recovery phrase.

Als wij je Guldens willen geven dan zullen we vragen om jouw ontvangstadres. Dat is je unieke code die uit 34 tekens bestaat.

Wij zullen vanuit onze wallet Guldens naar jouw ontvangstadres overmaken. Die overboeking duurt hoogstens een kwartier, dan zijn de overgemaakte Guldens zichtbaar in je wallet.

 

Cheers,

Love0 0 

Author Trading Seminars

 

MORE POSTS BY TRADING SEMINARS

Laat een reactie achter

Iedereen wordt slimmer met onze exclusieve trading seminars. Zowel de beginner als de meer doorgewinterde traders. Wij houden ook trading seminars op locatie. Wij jij ook een trading seminar organiseren? Neem dan contact met ons op.